Tijdregistratie
voor medewerkers

Verhoog de productiviteit, stroomlijn je werkzaamheden en krijg controle over je kostbare tijd met TimeMate, de perfecte tijdregistratie app die exclusief is ontworpen voor kleine bedrijven (1 tot 50 medewerkers). Zeg vaarwel tegen handmatige tijdregistratie methoden en omarm de efficiëntie en nauwkeurigheid die onze intuïtieve app biedt voor je dagelijkse workflow. Laat ons de manier waarop je tijd beheert en bewaakt vereenvoudigen zodat je je kunt concentreren op wat er echt toe doet: het laten groeien van je bedrijf.
urenregistratie app voor personeel op desktop

Eenvoudige Tijdregistratie

TimeMate vereenvoudigt het proces van het bijhouden en beheren van tijd voor je bedrijf. Met onze gebruiksvriendelijke interface wordt in- en uitklokken een fluitje van een cent, zodat je werknemers hun werkuren eenvoudig kunnen registreren met slechts een paar tikken op hun smartphones. Geen handmatige tijd registratieformulieren of omslachtige spreadsheets meer – onze app zorgt voor nauwkeurige tijdregistraties, zodat je je middelen kunt vrijmaken voor belangrijkere taken.
eenvoudige uren registratie app voor jouw personeel

Naadloze Integratie

We begrijpen dat MKB bedrijven vaak vertrouwen op verschillende tools en systemen waaronder hun boekhoudprogramma. Daarom integreert TimeMate naadloos met populaire boekhoudprogramma’s als Snelstart, Gripp, Moneybird en efactuurdirect. Geniet van een harmonieuze gegevensstroom tussen verschillende systemen, waardoor dubbele gegevensinvoer wordt geëlimineerd en de kans op fouten wordt verkleind. Laat TimeMate het centrale knooppunt worden voor al je tijdgerelateerde activiteiten.

Inzichten en Rapportage

Neem weloverwogen beslissingen met inzichten in het tijdsgebruik van je team. TimeMate biedt uitgebreide filters en rapporten, waardoor je een duidelijk overzicht krijgt van hoe tijd wordt toegewezen aan projecten. Identificeer verbeterpunten, houd factureerbare uren bij en verkrijg waardevolle inzichten om je bedrijfsactiviteiten te optimaliseren. Met onze rapportagemogelijkheden heb je de benodigde informatie binnen handbereik.

Efficiëntie en Verantwoordelijkheid

Door TimeMate te implementeren, creëer je een gevoel van verantwoordelijkheid binnen je team. Medewerkers worden zich meer bewust van hun tijdgebruik, wat leidt tot verhoogde productiviteit en verminderde verspilling van tijd. Met nauwkeurige tijdregistraties kun je moeiteloos klantfacturatie beheren, projectvoortgang volgen en zorgen voor naleving van arbeidsregelgeving. Laat TimeMate je bedrijf in staat stellen efficiënt tijdsbeheer toe te passen.

Gegevensbeveiliging en Privacy

Wij stellen de beveiliging en privacy van je gegevens voorop. TimeMateis gebouwd met geavanceerde beveiligingsprotocollen om je bedrijfsgegevens te beschermen. Je kunt erop vertrouwen dat jouw informatie veilig is bij ons.

Geen overbodige functionaliteiten!

Doordat je onze modules aan of uit kunt zetten houden we TimeMate overzichtelijk. Kortom, TimeMate is gewoon eenvoudig, simpel en efficiënt.

Urenregistratie app met modules voor personeel

TimeMate integreert met

Start nu met de urenregistratie app voor medewerkers!

Sluit je aan bij honderden bedrijfseigenaren die hun tijd registratieprocessen hebben getransformeerd met TimeMate. Ervaar het gemak, de efficiëntie en de nauwkeurigheid die onze app biedt voor je dagelijkse werkzaamheden. Meld je vandaag nog aan en profiteer van onze gratis proefperiode om de kracht en eenvoud van TimeMate zelf te ervaren.

Meer weten over de urenregistratie app voor personeel?

TimeMate is een online urenregistratie en werkbonnen app gericht op het MKB en ZZP-ers. Met behulp van 1 web applicatie kun je gemakkelijk al je uren bijhouden.  Geaccordeerde uren kunnen naar je boekhoudprogramma gestuurd worden om vanuit daar gefactureerd te worden naar je klanten. Je klanten kunnen op locatie direct een handtekening zetten waarna je de factuur direct kan versturen.  

Ga naar app.timemate.nl. Vervolgens doorloop je de stappen van het registratieproces en log je in. 

Je kunt 1 maand gratis gebruik maken van TimeMate om alle functionaliteiten te proberen. Het is mogelijk om direct koppelingen te maken met je boekhoudprogramma en agenda om alle functionaliteiten te testen. Ook zitten we klaar op de chat om je te helpen snel wegwijs te worden in TimeMate. Je zult ervaren dat het eenvoudig is om te starten met TimeMate. Rechtsboven op de website www.timemate.nl vind je een button om te starten met de proefmaand of klik hier op app.timemate.nl. Vervolgens doorloop je de stappen van het registratieproces en log je in. 

TimeMate is een zeer geschikte urenregistratie app voor personeel. 

Via TimeMate kun je gemakkelijk je personeel uitnodigen waarmee zij een eigen account kunnen aanmaken. Via het overzicht kun je precies zien wie, wat en waarvoor uren heeft geregistreerd.

Onze enthousiaste medewerkers zitten voor je klaar op de Chat om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het inrichten van je account. Rechtsonder verschijnt een popup om met ons te kunnen chatten. Mochten we er onverhoopt niet zijn, stuur dan je vraag naar info@timemate.nl en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Probeer TimeMate gratis en begin direct:

De eenvoudigste urenregistratie app voor personeel!

Contact

Home
Support
Uitproberen
Inloggen