Urenregistratie personeel gratis

Ben je op zoek naar een systeem waarmee je gratis de urenregistratie van je personeel bij kunt houden? Maak dan geheel vrijblijvend gratis kennis met de meest efficiënte urenregistratie app TimeMate. 

De voordelen van gratis urenregistratie personeel

De eerste maand probeer je als ondernemer of ZZP’er de urenregistratie voor personeel geheel gratis uit. Een van de grootste voordelen van de urenregistratie app is dat deze erg veel tijd bespaart. Je hoeft namelijk niet meer handmatig alle uren van werknemers in te voeren. De TimeMate app is gunstig geprijsd. Door de tijd die je bespaart dankzij de app, heb je binnen no-time de investering terugverdiend. De gratis urenregistratie personeel app biedt daarnaast nog vele andere voordelen:

  • Vereenvoudigde administratie. Dankzij slimme koppelingen met jouw agenda en boekhoudpakket behoud je het overzicht. Bovendien is het hierdoor eenvoudig om werkbonnen en artikelen te koppelen aan projecten en kun je gewerkte uren direct indienen voor facturatie. 
  • Automatisering is minder foutgevoelig. Door de automatisering die je eenvoudig implementeert binnen jouw bedrijf dankzij de TimeMate app is de kans op menselijke fouten aanzienlijk lager. 
  • Voorkomt discussies. Vervelende discussies met opdrachtgevers of medewerkers over gewerkte uren of gebruikte materialen zijn, dankzij de TimeMate app, verleden tijd. Je kunt de klant of medewerker namelijk laten tekenen voor akkoord en direct de factuur verzenden. Dit voorkomt discussies en fraude. 
  • Voldoe aan het urencriterium. Dankzij de Timemate app registreer je eenvoudig je gewerkte uren per project en voldoe je aan de regels van de Belastingdienst. Hierdoor kun je aanspraak maken op ondernemersaftrek en profiteer je van belastingvoordelen. 

Veilige opslag van jouw urenregistratie gegevens. Er wordt een back-up gemaakt van jouw urenregistratie gegevens. Zo blijft jouw data veilig bewaard en kun je altijd aantonen aan de Belastingdienst dat je voldoet aan het urencriterium.

Meer dan genoeg redenen om vandaag nog gratis aan de slag te gaan met de urenregistratie app TimeMate. 

Blijft de urenregistratie van personeel gratis?

Je kunt de TimeMate urenregistratie personeel app een maand gratis proberen. Ervaar zelf het gemak van de TimeMate urenregistratie app. De app inclusief alle functionaliteiten en koppelingen kun je op deze manier testen. Je zit nergens aan vast en na de gratis proefmaand bepaal je zelf of je TimeMate voor jouw bedrijf gaat inzetten. Dit kan voor ZZP’ers al vanaf slechts € 4,95 (exclusief btw) per maand.

Urenregistratie personeel gratis uitproberen?

Meld je dan geheel vrijblijvend gratis aan. Je hebt direct toegang tot alle functionaliteiten en koppelingen van de TimeMate app. Je behoud volledige vrijheid want na deze proefmaand vindt er geen automatische verlenging plaats. De Timemate app is intuïtief en daardoor erg gebruiksvriendelijk op zowel een computer als je smartphone. Tijdens de proefperiode heb je ook onbeperkt toegang tot onze chatsupport. 

Wil je meer weten?

TimeMate is een online urenregistratie en werkbonnen app gericht op het MKB en ZZP-ers. Met behulp van 1 web applicatie kun je gemakkelijk al je uren bijhouden.  Geaccordeerde uren kunnen naar je boekhoudprogramma gestuurd worden om vanuit daar gefactureerd te worden naar je klanten. Je klanten kunnen op locatie direct een handtekening zetten waarna je de factuur direct kan versturen.  

Ga naar app.timemate.nl. Vervolgens doorloop je de stappen van het registratieproces en log je in. 

Je kunt 1 maand gratis gebruik maken van TimeMate om alle functionaliteiten te proberen. Het is mogelijk om direct koppelingen te maken met je boekhoudprogramma en agenda om alle functionaliteiten te testen. Ook zitten we klaar op de chat om je te helpen snel wegwijs te worden in TimeMate. Je zult ervaren dat het eenvoudig is om te starten met TimeMate. Rechtsboven op de website www.timemate.nl vind je een button om te starten met de proefmaand of klik hier op app.timemate.nl. Vervolgens doorloop je de stappen van het registratieproces en log je in. 

Onze enthousiaste medewerkers zitten voor je klaar op de Chat om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het inrichten van je account. Rechtsonder verschijnt een popup om met ons te kunnen chatten. Mochten we er onverhoopt niet zijn, stuur dan je vraag naar info@timemate.nl en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Probeer TimeMate gratis en begin direct:

De eenvoudigste urenregistratie app voor personeel!

Contact

Home
Support
Uitproberen
Inloggen